2011-09-26

Jahap, det går super på McDonalds. Blev erbjuden att jobba mer timmar ifall jag ville och det ville jag. Så det är great!
Stod i alla fall i McDrive:n en stor del av dagen, i början var det itne det roligaste men sen började jag trivas och det var ganska skönt att stå där. Haha :) Sen fick jag stå och fixa med pommes ett tag för att det inte var så många tjejer som brukade göra det, så Kim bad mig göra det.. Kim är en rolig snubbe! Hahah :)

Min sambo (Ida) gick och kopierade nyckeln idag, så när vi kom hem (hon kom och möte mig efter jobbet) så stoppade jag in nyckeln och så funkar det inte att vrida. Så kollar vi på den gamla och nya nyckeln och ser att dom inte ens är likadana, suck. Vi lär ju fixa det imorgon..

Blir väl kanske ett bad när sambon min har duschat klart eller en dusch. Får se.... Ja ja, nu ska jag kila ♥

2011-09-22

Nu är jag här igen! Har typ precis gått upp så ska hitta något att äta lite snabbt och sen tänkte jag ta en promis innan jag börjar jobba vid 4. Har bara ett 4 timmars pass idag så det ska bli skönt och så är jag ledig imorgon :) Awesome!
Händer inte så mycket så jag vet inte vad jag ska skriva, haha.. :P

Ja ja, hare bra♥

Chris Evans

Hunk från Fantasic four, mums.


what goes around comes around

Blir ett kort litet ointressant inlägg här då, haha.. Passar på när jag inte har något att göra (A)

Kim ringde nu på morgonen (11.35 för att vara exakt) och frågade om jag kunde jobba idag mellan 16-20. Och det kunde jag, ska hoppa in och jobba så mycket jag kan så jag får mer pengar sen när lönen kommer, eftersom jag betalar hyran i oktober ^^ Heheh..

Nu ska jag se vad jag kan göra för frukost, måste äta sen innan jag jobbar också. Ifall ni undrar, men nu ska jag kila. See ya!

(Det är lite dåligt med bilder här i bloggen, får se hur jag löser detta problem!)

Never let you go

Ja, söndag igen då.. Har inte gjort ett skit idag, bara kollat på TV, duschat och lagat mat.. HAha...

I fredags jobbade jag till halv 9 och sen var det hem snabbt och duscha och fixa sig, för på kvällen drog vi till Marité (ett nattklubb här i Östersund för er som inte vet). Det var kul och trevligt, fick äntligen dansa (A) haha..
Sen vart det drama med slagsmål och polis när dom stängde..

I lördags gick jag och Ida upp sent och så klädde vi på oss och tog en lång promenad och var ute i ca 3 timmar, riktigt skönt och mysigt :) Sen när vi kom hem gjorde vi god middag och drack lite vin.

 



Och det jag gjorde idag står där uppe juuuuu... ^^

Imorgon är jag också ledig, har vart skönt att vara ledig hela helgen faktiskt! Men på tisdag blir det en lång dag, ser fram emot det. Trivs ritkgit bra på McDonalds faktiskt :D Alla är så trevliga!! Awesome.

2011-09-12

Hallooooooooj!

Har inte orkat eller hunnit blogga för jag har jobbat eller vart ute typ, haha. Men idag tänkte jag slänga in ett inlägg, för börjar kl 16.00.
Det går bra på McDonalds och alla är så trevliga och super snälla, haha :) Så jag trivs och det är skönt!

Finns inte så mycket mer att berätta, haha. Men men, ska äta lite frukost nu tänkte jag. ♥

2011-09-08

Jag fick jobb på McDonalds, haha. Jag hoppas att det inte är för allt pissig lön, för då får jag väl börja söka andra jobb igen..
Ska dit ikväll på introduktions grej halv 8 ikväll... Och Ida ska nog på sopptorsdag i hennes skola, så vi måste se hur vi ska göra med nyckeln. Eftersom vi bara har en............ Det suger........

Just för tillfället sitter jag och funderar på att ta en powerwalk utan att gå vilse eller bara ligga kvar i soffan.. Lutar åt att ligga i soffan och kolla på TV........

Nu ska jag steka ett ägg, see ya!

Arbetsintervju....

Jahap, ikväll ska jag på den andra intervjun på McDonalds! Får se hur det går, hoppas på det bästa. För jag behöver jobb ^^ Så jag kan köpa nya kläder.... Och mat.... och Hyra.....

Sen får vi se om jag och Ida går på någon "pubrunda" med hennes klasskompisar, blir väl isåfall när jag kommer tillbaka tror jag :)

Och nu ska jag laga mat, see ya'!

Östersund

Nu har jag flyttat hit till Östersund med Ida. Än sålänge är det helt perfekt här uppe!
Månag-onsdag har jag sökt jobb på stan, gick runt till butiker medans Ida var i skolan. Sen onsdag gick vi ut, med alla från Idas klass eftersom det är nollning och sånt nu, det var iaf as kul. Bara massa trevliga människor och massa snygga killar. Torsdag kommer jag inte ihåg, men sen fredag och lördag vart det utgång igen, AS NICE!

Ska försöka att blogga så jag håller er uppdaterade på vad som händer här uppe ;)
Tyvärr har jag inga bilder, för alla bilderär tagna med Idas mobil. Men ska se om jag kan få tag på någon rolig ;D

RSS 2.0