I drink little to much

Ja du, nu var det en vecka sen jag skrev något. Men jag har inte haft tid och sen har vi inte haft internet här hemma (tydligen as många på Dalarö som vart utan det).

Igår var skolans skiva, den var awesome tycker jag :D Och maten, muuuuuuums säger jag bara!!!

Nu ska jag kolla på film, hej då!

Årets första studentskiva!

Nu är jag redo och as taggad :D
Ska kila till bussen strax och möta upp Nick och sen drar vi till Pure för där väntar Gustens skiva!!!! SEE YAA!

Never say never

Vad tror ni om denna film då?? :O Själv tror jag att den kommer att äga :D Jag tror att den kommer vara sjukt awesome och jag vill se den nu nu nu! Den hade ju premiär idag också, så att....



Justin Biber är så underbar, I LOVE HIM! ;) haha...



mums....

I love this record baby but I can't see straight anymore




A dizzy twisted dance, can't find my drink, oh man

Antar att jag inte är den ända som har mörkt att det vra 11 grader ute idag!!! Awesome :)
Som tur var, så var jag ledig idag och tog en långis med Pampas på kanske 40-50 min och sen satte jag mig på altan en stund och solade! Haha



Imorgon åker jag in med Nick till Gustens skiva som tur är, då slipper jag åka själv ^^
Och jag ska nog kila på praktiken, är hemma 6 och sen är det säkert eftersläpp efter 22.00. Så då kommer jag hinna duscha och göra mig iordning, great!

inspiration

Nu ska jag kila ut till mig och kolla på Grease för att få lite inspiration för hur jag ska klä mig på Gustens skiva på onsdag (!!!).. Temat är 60-70 tal och om man söker på google så har dom typ bara byxor -.-' Och jag vill inte ha byxor, eller en knälång klänning/kjol med färg. Så jag får väl se vad jag hittar! Fasiken också..

Men see ya!

Beställt hem...

Åh neeeej, i did it. Jag kunde inte hålla mig :) Haha, jag har vart så jäkla sugen på att beställa hemma massa kläder från H&M nu ett tag. Men eftersom jag måste spara till alla studentskivor + Kos i sommar så har jag inte gjort det.. Men nu sprack det, jag tänkte att jag behöver ju lite nya kläder nu. Våren är ju på väg nu ;)

Blev bland annat detta från H&M:


 

(Jackan)

 

( Fast en grå/vit och inte grön)

 

Och lite annat också! :) Wiiiiiiiiiiiie :D


Visste ni att....

Det gick skit på provet idag! Haha, skulle plugga till indiskia religioner (hinduismen och buddismen) as boring. Och jag hade bara läst på hindusimen, haha.. Men men, livet är inte lätt ;) Räknar med ett feting ig iaf!

Var hemma klockan 12 idag, så det var skönt :) Kom hem och kikade på Naruto, haha. Somnade lite, gick ut med Pampas i 40 min och sen dukade jag fint innan mamma kom hem med kinamat ;P Eftersom Jenny fyller 14 idag!

As gammal bild på Jenny ;P



Och nu väntar på jag Big brother, för övrigt tycker jag att det suger att Sanna åkte ut! Haha, hon var en av dom som såg bra ut tycker jag! Av tjejerna..

plugga eller inte plugga?

Ja, egentligen borde jag det. Jag har haft hela dagen på mig att skriva höstraporten, marknadsföringen och pluggat till provet imorrn. Men jag har kollat på Naruto istället..



Har prov imorrn så det borde jag faktiskt plugga till nu, men får se.. haha.... Jag har ingenting som peppar mig och så är jag så jäkla lat så det går inge bra för mig ;P haha...
Ja ja, ska försöka plugga lite. Eller aah...

snabb uppdatering

Tisdag var jag i med Frida och Tina i skolan och jag gjorde inte ett skit.. haha..
Onsdag var jag hemma tror jag :P Och sen torsdag-fredag var jag på praktiken..
Sen på kvällen åkte jag hem till Sandra och åt middag och drack lite vin och grejer. Trodde jag skulle orka vara uppe lite längre, men haha. Var så jäkla trött så somnade lite tidigare än vad jag trodde, sorry för det Sandra! ;) Vi får helt enkelt göra om det :)

Och igår (lördag) jobbade jag hos pappa mellan 11-15, så lite mer pengar som går till Kos i sommar. Sen var jag bara hemma och slappade och kollade på Naruto ;P
Och idag firade vi Jenny lite med släkten, och jag har kollat på naruto. Kuuuuuul.

Hej då!

hej hej

Det har inte blivit något bloggande, för jag har vart hos Jonna sen i tisdags :) Har haft det underbart (förutom astma skiten) och det har vart underbart att vara med en sån fin vän dom här dagarna.

Orkar inte skriva allt vi gjort, för det är ändå bara typ Jonna som läser här. Så skiiiiiiit samma säger jag :)

RSS 2.0