god morgon!

Ny dag och nya tag!

Hade en liten sovis idag, för vi hade ingen kommunikation (yes). Så nu ligger jag här i sängen, pratar lite med Johan via sms och sen typ nu ska jag ta mig upp och kolla i min fina garderob efter några kläder!

På lördag kanske det blir fest hos Johans kompis som bor typ granne med mig och jag har ingen aning om vem han är!!! haha. Han bor typ 3-4 hus ifrån mig, haha.. En riktigt positiv sak blir ju att det är jävligt nära hem, så super duper skönt! ;)

Nä, nu ska jag ta mig upp! Fotografisk bild väntar sen i skolan och det värkar faktiskt fett kul! :)

tjaaaa dååå

dålig dag

Japp, rubriken sa det. Dålig dag - men vet inte varför. Det känns bara som att inget går som jag vill idag, haha.. Och jag hoppas att det går över tills imorrn! Mycket som snurrar i knoppen högst upp på kroppen och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det, men det tar jag nog med mig själv någon dag! Så fråga inte, det skulle uppskattas :D Jag säger om jag känner för det. Hahah

Har ju som sagt tattuerat mig igen för er som har missat det! ;) Inte för att jag tror att någon av mina vänner har det, eftersom jag gärna visar upp den så fort som möjligt (A)

På bilden är den typ en dag gammal och fortfarande röd!

Och nu planerar jag den 3:e tattueringen, vet hur jag ska göra och har värsta bilden i huvudet. Frågan är bara hur jag ska få det på ett papper ;) haha... Men det är en annan lösning :D

Och nu ska jag se om jag orkar börja på marknadsföringsuppgiften som är skiiiiiiiit big. BYE BYE!


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Blää, jag har inge liv..

Har iaf bastat nu, eller kom in för typ 1 timme sen. Men la mig i sängen på en gång med datan (A) Är alltid så jäkla trött efter att jag bastat-.. Ifall det var någon som undra!

Ska bädda rent i sängen också (efter besöket av 3 boys), men måste till stora huset och hämta ett stort lakan först..
Tror att jag ska ta och sätta på mig mina underbart sköna pyjamas byxor och sen ett linne nu, och sen fixa lite. Så bye bye!

Bruno Mars - just the way you are

Den här låten tycker jag är så underbar! Tycker texten är extremt bra och aaah. Den äger helt enkelt! :)

back on track! eller?

Gud vad jag känner att det bara glöder här i bloggen. Skriver så mycket om vad som händer i det spännande livet!!

Har inte haft lust till att blogga, eller har tänkt typ "nä nu jävlar ska jag skriva ett inlägg". Men så kommer jag på något annat att göra och så glömmer jag bort ;)

Men men, har flyttat ut i huset nu. Men köket och badrummet är inte klart än, men det kommer snart :) Och mitt rum är inte heller riktigt klart, måste till IKEA och köpa två hyllor och lite sånt där ;) Men jag älskar mitt nya rum :D Speciellt min säng - lovely.

Väldigt spännande saker händer ju nu, men vet inte hur jag ska göra.. Så det är ju lite klurigt, får se hur jag löser det här.

Men ska inte skriva ett långt inlägg nu, så här tar det stopp! Tror jag ska sätta på bastun och sen ha lite avslappningstid för mig själv :) Myspys sådär på söndags kvällen!


PUSS

RSS 2.0