Samsung galaxy s

Den blir min idag, ska gå till 3 och köpa den med ett awesome abonemang. Sorry Jonna att jag dissar Tele2, men haha.. I have to ;)
Jag vill inte ha min Sony eriksson Vivaz pro, den suger. Och den är fortfarande på lagning(?!) så ska dit idag och fråga när den är klar. Men jag kommer komma hem med en going, samma som Daniel. Men twins håller ihop, right?


Onsdag 23:e Februari

God morgon!

Har precis fixat mig och ska snart in och äta lite frukost innan jag drar till bussen :)
UF gruppen ska mötas vid Hötorget och sen kila till Panduro och köpa grejer så vi kan fixa våra egna ringar..

På fredag kilar jag till Jonna!  :D Så jag längtar riktigt mycket, var as länge sen jag var där ^^ Har snackat med Cissi och sa att jag skulle dit om Patric ville åka med, så hon ska snacka med fru Karlsson (som hon sa). Alltid kul med sälskap även fast han är 8? Eller vad är han Jonna ^^ haha :P

Jaja, see ya!

21-02-2010

Hehe, jag har träningsvärk! haha, känner mig såååå otränad! Fast jag puschade mig själv ganska mycket igår faktiskt, men jag hade inte räknat med träningsvärk! haha.. I magen och i bröstet, haha! Well done.

Idag var jag i alla fall hemma, UF mässan är ju idag och mitt uf företag ska inte vara med. Så vi bestämde för att vara hemma, men imorgon ska vi till skolan! Ocg nu kom jag på att jag ska kika runt lite på smycken eller hur man gör smycken, eftersom vi har bytt till det..
Får se om vi kilar till mässan imorrn, jag vill dit. Men tänker inte åka dit själv ^^ Så får se vad resten av gruppen säger :)

Nu ska jag ta en dusch och sen kila ut till mitt rum, see ya!

Beach 2010 here I come

Nu har jag rätt motivation för träning! Eller i alla fall idag har jag det. Har gjort ett litet tränings schema till mig själv som jag ska försöka hålla nu framöver!! Jag hoppas att jag klarar det, jag måste! Har så mycket att vänta mig i sommar och då vill jag se ut som bäst ;) haha
Har till och med börjat med en liten "träningsbok" som jag antecknar lite i, haha ;)
I träningen ska jag göra armhävningar, benlyft och rumplyft (som jag kallar det, men är ganska saker på att det heter så). Men några fler också, så NU JÄVLAR.

Nu ska jag duscha, och sen på med rena mysiga kläder och sen ska jag vänta på Big brother ;) haha

Fransk bulldog

Japp, en sån liten gosig vovve vill mamma ha nu. Hon och jag såg en första gången på TV när dom visade det här hundstallet eller vad det hette :P Jag kikade runt lite på olika kennlar igår, och visade mamma. Hon är riktigt sugen, men beror det på hur mycket en kostar (och det ska jag kolla upp ;)) och sen hur det blir på dagarna sen när jag och Daniel börjar jobba (förhoppningsvis) haha :P

En liten biffig sak på fyra ben!






Bilderna är från google

Först ville jag ha en svart, men sen så fastnade jag mer för en fawn (som det heter - beige). Dom är lite fula dom här hundarna men så otroligt söta ändå! Och deras personlighet är helt tvärtemot Papillon typ, haha. Men åh, så underbart med en liten krabba till :)


You like to drink, so do we

Hejsan svejsan..

Sitter just nu ute i mitt rum med Fannys data, har ingen egen. Eller jo det har jag, men den vill jag inte ha! För det är en stationär och jag vill ha en bärbar.. haha, har inge plats för en stationär heller för den delen :P
Pampas ligger brevid mig och tuggar på sitt mini ben och myser.

Igår så kollade jag bara på film och sen gick jag och la mig, jag kikade på Valentines day och sen en annan film jag inte kommer ihåg.
Och idag har jag inte gjort mycket alls, gick upp 07.40 för då ville Pampis upp........ Sen tog jag och mamma en riktigt fet lång promenad, vi var ute typ 1½-2 timmar och traskade här på Dalarö. Super fint väder men as kallt!
Och sen duschade jag och kikade på Hitta Nemo och sen gick jag ut hit och städa i mitt rum och sen borrade jag upp hatthyllan helt själv!

Men nu ska jag kila! See ya!


För er som undrar...

Så ska jag ta en vaaaarm och lååång dusch nu!

Bild från google.

Helgen har börjat!

Det vart inge blogg igår, för när jag kom hem från skolan kikade jag ikapp Hellcats och Glee! Och i dom två sista avsnitten av Glee har det var så sjukt bra låtar, b. la Katy Perry - firework och sen sista avsnitt så var det Justin Bieber tema ;) hehe, lovely!

Idag var jag hemma från skolan, hade så jävla ont i huvudet :S Gick upp först men hela huvudet bultade så jag la mig igen! Sen så var det religions prov också och det hade jag inte pluggat till..
Så jag har kikat ikapp på Vampire Diaries nu, och ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kika på Let's dance kanske, får väl se vad dom andra girlsen gör ;) Kanske bjuder över dom på lite sällskapsspel, haha. Men får se :)

Nu ska jag kila, see ya!

Movies

När jag var hemma hos Sandra kikade vi på två filmer! Tänkte lägga upp dom för nöjets skull ^^


AND SOON THE DARKNESS



Jag tycker filmen var as bra, men den var inte läskig. Men den var spännande!


THE RESIDENT




Den här fimen var också bra! Och jävligt spännande ;)

Så jag rekomenderar båda filmerna, båda har genre skräck.

Internet har fuckat ur!

Ja, det är därför jag inte har bloggat! Internet slutade fungera i måndags kväll tydligen!

Men ja, åkte ju till IKEA. Det blev BARA grejer till vårt hus ;D haha, wiho säger jag bara! Fick mina galjor, extra gardinstyångar, hatthylla (som matchar skohyllan) och ben till köks skåpet :P Så det var en lyckad dag!

I måndags (Alla ♥-dag) var först i skolan och gjorde inte ett skit, haha. Sen gick jag, Frida, Ellan, Tina, Fanny och Sandra till Hellströms tog några cider och sen drog jag hem till Sandra och åt super god middag och hade mysigt. :)

Igår (tisdag) vart det ingen skola, så var hemma hos Sandra medans hon gick till skolan en snabbis och sen åkte jag hem vid 4 :)

Och idag har jag bara vart hemma och typ kollat lite på tv, PLUGGAT marknadsföring och sen vart ute med pampis.
Sen har jag städat lite här hemma och sen bastun.

Så har mina dagar sett ut nu ;)

IKEA

Drar till IKEA med mor och far!! Lovely!

Minst två saker ska gå till mitt rum har jag bestämt ;) See ya!

i'm back

Då var filmen slut med snyggingen Cody Longo! Hittade ingen snygg bild på han, ahha. Men kika på filmen så är han en riktigt pudding ;) haha
Vill inte gå och lägga mig än, vill kolla på Vampire Diaries men vill lyssna på musik! haha, hatar när jag får så, vet inte vad jag ska göra då.. Men men, det är inte lätt när det är svårt! ;)



Sen jag kollade på Hellcats igår har jag fått en ny favorit att lyssna på! Dom är inte nya, har bara inte lagt tid på att lyssna på dom förut. Men nu; I LOVE THEM. hahaha.... ;) 3OH!3

Här är min största favorit just nu från Hellcats ;)


Sen kan ni även lyssna på:
Lil John ft 3OH!3 - Hey
3OH!3 - we are young
3OH!3 - Double vision


Bring it on: Fight to the Finish

Kikar på Bring it on3:an, awesome film!! Dissade Melodifestivalen riktigt hårt för alla som sjöng sög.


11 - 02 - 12

Waaaaaaazzuuuuuuuuuuuuuuup!!!!
Här sitter jag igen och kommer skriva något intressant som vanligt! :)


Idag har jag i alla fall tagit en jävligt lång promis med mamma, typ 1½ var vi ute! Helt död var jag när vi kom tillbaka, haha. Hoppade in i duschen, lång och sköööön, och sen efter jag klätt på mig så fixade jag lådorna ut till köket och tänkte börja på det stora skåpet. Men det gick icke, måste såga lite i det först och det får pappa göra, så jag gick in till the big house.

Och nu ska försöka skriva ett cv och sen gå in på ica maxis hemsida för dom söker tydligen sommarvikarier eller vad det hette. Hahah... Aja, see ya!

It's friday i'm in love

Nu är det fredag ochd et är underbart! Helg med en awesome sovmorgon! Fast ska jag vara ärlig har jag vart hemma hela veckan.. Har inte orkat gått och sen har jag känt mig dålig, huvdvärk och ont i magen..

Vart inge blogg igår, sov bort hela dagen och sen kollade jag på I rymden finns inga känslor och den var riktigt bra! Haha, underbar!! Har hört att den skulle ha vart dålig men shiiiit on them ;)
Sen kollade jag även på Kommisarie Späck, den sög  rumpa! Och den har jag ändå ha hört att den ska vara "så jäkla rolig", men nä. Det tycker inte jag :P

Och nu ska jag kika på Hellcats och efter det blir det Vampire Diaries!

Bild från google.


Miley Cyrus - I look at you

Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
A beautiful melody when the night's so long
'Cause there is no guarantee that this life is easy

Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark

That's when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

When I look at you, I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am like the stars hold the moon
Right there where they belong
And I know I'm not alone


Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark

That's when I, I, I look at you

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You appear just like a dream to me
Just like kaleidoscope colors that prove to me
All I need, every breath that I breathe
Don't ya know, you're beautiful

Yeah, yeah

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you
I look at you

Yeah, yeah, oh, oh
You appear just like a dream to me♥



Sätt på låten och följ med i texten, låten blir mycket bättre!

Jag älskar mina 2 läsare!

Haha, så sant som det är sagt (eller hur man säger). Jag har två flitiga läsare, haha. Och jag antar att det är typ Amanda och Jonna! So thank you for that ;)

Jag var i alla fall hemma idag, har as ont i huvudet och världens mensvärk -.-' Får se om jag går till praktiken i morgon, men tror inte det.. Mår piss verkligen!
Känner att jag inte orkar gå till praktiken eller skolan nästa vecka, vill bara åka iväg eller bara vara hemma och skita i allt. Haha..... depp-mode. Orkade inte med ett skit just nu, blää. Vet inte om det är en dålig dag eller hur det är, det får vi se i morgon! ;)

Men ska hitta en crybabe låt text att lägga upp, haha. See ya!

I love tattos

Aaaah, vad jag älskar tatueringar. Både på killar och tjejer! Mums på vältränande killar ;) Fast kunde inte bestämma mig över någon snygg kille, så det blev bara tjejer! Eller typ på såna ställen jag vill tatuera mig på.











Bilderna är från google och en hemsida som hette något jag inte kommer ihåg nu ^^

Skräckfilmer

Här kommer en lista över de filmer som jag såg söndag-måndag. Tar med dom som jag kommer ihåg!
Jag börjar med den sämsta och slutar med den bästa.


Antichrist

Det var en av dom sämsta skräckfilmerna jag sätt! Helt mysko och sämst, haha. Sen var den ganska vidrig och det vart många "vaaafaaaan" ord under filmen..




The Last Exorcism


Den såg vi ens inte klart på, det gick ca 20 min utan att det hände något och då stängde vi av och böt film!
Så ingen kommentar till den här..




Piranha

Det var en riktigt b-skräckis, men jag tycker att den var ganska bra ändå faktiskt! Massa skådespelare som man känner igen, men den här filmen var en av dom bra vi såg! haha




Wilderness

Den här filmen tycker jag är ganska bra, har sätt den förr men vi kollade på den ändå! Jäkligt spännande tycker jag :P



Outcast

En riktigt sci-fi film typ, lite wierd. Men jag tycker ändå att den var ganska bra. Men man fattade hur det skulle sluta!




Och den läskigaste filmen vi såg var:

The Possession of David O'Reilly

Helt jäkla sjuk film, är med typ demoner eller vafan det var :P Men as läskig var den! Den här tycker jag att man ska kika på om man gillar skräckisar eller om man vill bli rädd. Eller så är det bara jag och Sandra som är lättskrämda, haha..




Det var dom filmerna jag kommer ihåg. :) Hoppas någon av filmerna duger!

Home sweet home

Nu är jag hemma igen, sov hos Sandra en extra natt! Och det har vart riktigt skönt att vara där. I söndags när jag kom dit så köpte vi kinamat + massa chips & go saker och sen kollade vi på film.  Sen på måndagen (jag gick inte till praktiken) så gick vi upp åt frukost och sen tog vi en promis 1 timme. Och så kollade vi på ännu mer film ;)
Och sen idag (skipapde även då praktiken) så vaknade vi, duchade och sen gick vi på en promis i 2 timmar! Riktigt jävla härligt var det, eftersom det typ har vart plus grader! Lovely

Jag har kikat på ca 10 skräckfilmer dom här dagarna, så ska göra ett inlägg nu efter och skriva om de filmer jag kommer ihåg tänkte jag! Hoppas det gillas lite i alla fall! :)

En härlig bild från skolavslutningen förra året!




Söndag...igen...

Ja, då var vi här igen då.. Söndag söndag söndag..

Igår var vi på O'learys och det var trevligt :) Mina + Daniels kompisar kom dit, så det var trevligt! Tyvärr fick vi dra as tidigt eftersom sista bussen ut till Dalarö går 00.23 -.-' ååååååh, det sög. BIG TIME.

Nu är jag på väg till Sandra, vi ska köpa god mat - och jag hoppas riktigt mycket på kinamat - och så ska vi hyra film och grejer :) Myspys!

Så blir inga fler inlägg today, syns imorgon!

Efterlängtad helg

I torsdag fyllder jag år, 19 barre är jag nu! Helt jävla totally onödig ålder om ni frågar mig.. haha..
Det hände en sjuk grej som jag typ fick en liten chock av! haha...Stod och fixade med kläderna på praktiken och så helt plötsligt så är det någon jävel som sätter händerna framför ögonen på mig. Och jag vart helt paff, haha. Men så när jag vände mig om så stod Jonna där! Haha, jag ba" vaaaaaaaaaaaaaaaaa", fattade nog inte riktigt att det var hon.. haha
Men det var aewsome, det bästa på hela dagen! Vart otroligt glad och sen kom Ullis och Peter in också :) Heeeeelt underbart. Och så skjussade dom hem mig (för dom skulle ut till Dalarö) och här hemma väntade det god mat :) Sen gick jag och la mig! haha..

Igår (fredag) så kom släktingarna hit och fikade, fick pengar (wiho.) Sen så fort dom drog gick jag ock åla mig, för var så jäääkla trött! :O

Och idag ska vi åka till O'learys i Haninge tror jag och fira mig och Daniel med kompisar. Inte värsta stället att dra till, men jag orkar inte "slå till på stort" haha. :)

byyyyyyyye

Varför är det ingen som läser min blogg?!

Haha, ja.. Det ni :O Tror inte att en kotte vet om min blogg ;) Förutom kanske Jonna och några andra nära vänner!
Så jag får väl skylla mig själv lite, men det är faktiskt kul att få en kommentar från någon random! haha ;)



Jag ljög förut när jag sa att jag skulle byta praktik, jag har ångrat mig! Tror att jag ska vara kvar där nu, jag börjar trivas mer och mer och börjat snacka lite mer med de andra två praktikanter ;)

Och idag så svarade jag i telefonen på Cubus!!! hahha, jag hatar verkligen att prata i telefon. Men nu när chefen sa åt mig att svara tänkte jag " nä, nu jävlar" Så ba gjorde jag det?!?!?!?!?!? haha...


Nu ska jag kika på Desperate Housewives!

We can do it better in broken heels

Tisdag tisdag tisdag...

Inget bra på tv, så jag har kikat på Desperate Housewives och ett avsnitt av Vampire Diaries (avsnitt 12). Riktigt jävla spänannde!!!! :O
Det är typ det jag gjort sen halv 6, då jag kom hem. Är så jäkla slut efter praktike n så orkar inte göra något ansträngande ;) Så jag sätter mig här, framför datorn, och kollar lite på "fejjan" och sånt ;) haha..


Lägger in en as bra låt; Alexandra Burke - Broken Heels

RSS 2.0