Jag tar mig till Västerås, kolbäck strax

Jaha ja, nu äre lov! Fyfan vad skönt!! :D Vad händer för er då? :P haha.
Själv ska jag till Jonna idag :) Kommer hem nästa söndag!  Sen kanske Ida kommer till Jonna på fredag. Men om jag känner Ida rätt så tror jag inte att hon kommer :P haha

Min dag ha iaf vart seg! Det började med att jag gick upp 13.00 (trodde jag), iaf. Så gjorde jag mig iordning för jag skulle ta halv 4 bussen in till haninge. Sen när jag har stressat sönder så säger pappa att man ska ställa tillbaka klockan 1 timme!!! Så då har ju jag stressat mig helt i onödan :P haha.. Så nu har jag suttit här i en timme och inte gjort ett piss :P
Men ska åka snart iaf.
Hoppas vi ni får ett prima lov iaf! :)


Så jäklans glad nu va!!!!

Alltså jag och Amanda är nog de gladaste på hela jorden!!!! :D
vi ska för fan se New moon den 19!!!!!! Midnatsvisningen den 19/10.
Alltså först visar dom Twilight innan klockan 00.00 och sen visar dom NEW MOON några minuter efter!!!!!!!!!!!!!

så jäkla coolt, så vi kommer vara (+ alla andra som ska kika på den) de första som ser New moon innan alla andra!!! Så JÄVLA COOLT!!!!





;D

Medans alla sitter framför datan en fredagskväll, kan ni ju spana in den här goingen! Som för övrigt ska vara med i New moon (A)


 
Alex Meraz

tjuppiluppi

Fredag igen då! Har inget planerat, eller jo. Ida kanske kommer hit sen om det blir så att Erik vill vara hemma. :P
Om inte så kanske vi ska på någon fest (?) om jag fattade rätt, ahha ^^

Var i skolan idag iaf, hade projekt heeeela dagen. Gick skit, jag och Sandra letade som jäkla gnuar efter svar men hittade inte. Sen visade det sig att vi kunde kolla på en film om det vi har, så då skulle vi höra det. MEN ljuder funkade inte på något piss data, eller de funkade men man skulle nog behöva superduper hörsel för att höra.. :P haha

Men aja, slut pratat om allt ointressant. Nu tänker jag i alla fall börja med maten, fast jag är inte hungrig. Men jag börjar bli rastlös -.-
hej då så länge!


Go'kväll

Jahap, då vare skola imorrn då. Har ju vart hemma 2 dagar nu för jag har haft så jäkla ont i magen och huvudet. Men idag kände jag mig bättre faktiskt. Men jag orkar inte gå till skolan imorrn för vi har bara tråkiga lektoner, engelska b och historia. Suck*
Men men, blir 07.20 bussen med Frida imorrn, hääärligt att jag kommer typ gå upp 05.00 imorrn. Så alltså om nästan 5 timmar exakt, så det blir nog hopp i säng nu på en gång!

Blev ett kort helt ointressant inlägg idag..


Go'natt!


Hej hopp

Hej på er era goa och glada människor!
Jag kan väl hoppas typ att ni mår lite bättre än vad jag gör :P Är sjuk, näsan rinner, huvudet känns som att det ska sprängas och jäkligt ont i magen. Så bra mår jag!
Utan att låta vidrig eller så, kan jag ju ta och berätta att jag har blödit näsblod 3 dagar i rad nu! Det suger, men mamma säger att det är för att jag är sjuk. Hm....

Så nu sitter jag här med mammas data i köket och har en gosig/trött vovve i knät. Tänkte försöka skriva lite engelska när jag endå inte har något speciellt att göra.. (: 
Har faktiskt vart ute på en långpromenad med den lilla krabaten, skön när det är fint väder ute!

Mamma köpte hårfärg till mig, men det är inte riktigt den färgen som jag ville ha. Så jag vet inte om jag vågar. 
Hon köpte ljus guldblond och ljusblond.. Det är ljusblond jag vill ha, men den såg inte likadan ut som den färgen jag tittat på.. ahaha, så får se hur det blir med färgningen :)

♣ 

yes :)

Yes, nu vare söndag igen då. Det suger..
Det samma visa varje söndag, vaknar och ligger och kikar på TV hela dagen, sen på kvällen sätter man sig vid datan och tänker på alla skolarbeten som ska in.. Fast okej, har bara 1 grej som ska in som jag kan komma på. Och det är engelska bara, så det löser sig. (Y)

Igår vad jag faktiskt på bio med Ida och cool-Erik, vi kikade på The ugly truth. Den var faktiskt ganska rolig, men det var me dkul i början än slutet. Sen vart den bara lite sorglig typ. Men jag gillade den endå :)
Vaknade för övrigt klockan 2 på dagen idag!!! :O Helt jävla slut efter fredagen, hehe.. ;D Men det vare värt som sagt!

Och idag kikade jag på TV hela dagen och sen nu på kvällen vid typ halv 7 gick jag hem till Amanda med Pampis en stund och sen tog vi en långis promenad. Och det var jäkligt skönt! Snackade en massa skit och om helgen :) me like.

Nu ska jag göra lite te tror jag och sen gå och lägga mig. :)


oj oj

Oj, jag råkade göra något med texten :O hahha, men ni får försöka läsa endå :) Orkar inte göra om det..

tjenare!

Yes yes, nu är jag här igen. Händer fortfarande lika mycket i mitt liv som är intressant att berätta!
Nu sitter jag i alla fall här framför brasan och typ myser med min pampis, lyssnar på lugna favoriter och käkar godis. Riktigt skönt faktiskt!
Men det är nog bara för att jag mår som jag gör, om det hade vart en vanlig dag hade jag bara blivit utråkad..

Var hemma hos Fanny i Älvsjö igår, det var riktigt trevligt. Satt där och spelade massa olika ölspel :P haha. Sen drog jag och Frida hem till några tvillingar, Johan och Andreas har jag för mig att det var.. :P Så det vart en liten tripp där mitt i natten också, men kul vare ;D Tvillingarna kände vi inte, men Victor var där, som går i vår skola. jag känner inte han riktigt, men Frida gör.. Och ja, jag gjord enog bort mig igår ^^ hahaha. Jag och frida var så jäkla dräggiga.. hahahah ;D

Så nu får viser vad som händer ikväll, tror inte jag orkar med något som det är drag i. Men jag är riktigt sugen på Mcdonalds nu i alla fall!!
Men ska snacka med Amanda och sen ska jag höras med Ida också :)
så ni får hare så jäkla bra ikväll! :P


RSS 2.0