well done

Och så blev det söndag! Underbara slappa söndag.. Haha..

I fredags så åkte jag, Daniel, Viktor och Namir till O'learys och tillbringade vår kväll där. Och det vart riktigt trevligt! :)  Sen kom Håkan och David och så kialde vi med på "eftefest" hos David. Men det vart inte så mycket fest, haha... Vi åt lite och sen somnade typ alla.. Men det var kul ;)

I går så åkte jag och Frida till Sandra och firade henne, hon har fyllt 20!! :D AS god mat hade hon gjort och sen gick dom andra tjejerna ut, men jag orkade inte följa med så åkte hem med Frida :) Är riktigt stolt över att jag kunde ta beslutet att inte följa med ut och åkte hem istället! haha..

Glee

I kväll kl. 20.00 på TV11 är det Glee. Dom har börjat visa säsong 2 nu och snart är det avsnitt 2, ett utav de bästa avsnitten jag sätt  ;) haha. Har kollat på Glee i förväg, men nu när det kommer på TV så kikar jag igen.






I'll just trying to have fun

Sitter här och funderar på om jag ska gå ut och jogga, men jag kan inte. För det är snö, halt och as kallt ute. Så det suger, för jag vart sjukt sugen på att jogga! Haha, fort fram med anteckningsblocket nu!



Gick in och läste Amandas blogg, och vill bara påpeka det hon skrev om att jag och Frida borde börja blogga igen. Här har du ditt svar Amanda; Jag ligger så långt före dig nu ;) Du har massor utav inlägg att ta ikapp!


En grym lite tjej (ja, jag vet att hennes pappa är Will Smith). Men jag får en liten känsla av att bara för att hennes pappa är värsta kändisen, så måste hon också hitta något att göra.. Som alla andra "kändis barn" som har en mamma eller pappa som är en stor kändis ;P haha. Fast jag tycker ty patt låten är lite bra :O

It's not you, it's me

Det vart inge lång promenad med Pampas, vi var bara ute i 35 min. Men det var skönt ändå! :) Ska ta en långis när mamma kommer hem från jobbet.
När jag kom hem så väntade bastun på mig (satte på den innan jag gick ut), så tog en cider - kaktus/lime - och gick ut och basta. Och det är så jävla skönt att basta tycker jag, man slappnar av helt och sen känner man sig otroligt fräsch sen efter! :)  Och sen på med mjukiskläderna ;)



Har skickat ett mail till min lärare nu och sagt att jag vill byta praktik, så ska se om hon tycker att jag ska hålla ut dom här två veckorna eller om jag kan byta så fort som möjligt. Och sen ska ju bara någon annan affär säga ja också ;)

Hemma

Japp, jag är hemma. Jag orkar inte gå till praktiken, för det är riktigt jävla tråkigt och jag lär mig ingenting. Och då känner jag bara att jag inte kommer orka vara där 6 veckor till. Så jag ska byta praktik plats och då blir det ICA eller Coop.. Det händer lite mer i mataffärer, så det blir roligare!

Men nu ska jag ta Pampas på en lång promenad, solen strålar och är underbar (men det är kallt som fan, så termobrallorna åker på ;)).

Kos 2011

Åh gud vad jag känner mig på topp humör just nu! Det är så mycket bra nu och jag mår awesome!  ;)

Vi har i alla fall bokat vår resa till Kos nu, den 17:e Juni åker vi :D Och jag längtar. fick reda på att dom från Helsingborg också ska åka ner dit ungefär då, se vem vet. Kanske stöter på dom där, och det hoppas jag! ;)
Så hämtade jag mitt paket från H&M idag med mina bikinisar (3 st). Och jag älskar dom! Så jäkla snygga, så ska bara prova dom och hoppas att dom är lika snygga på ;)

Sen var jag på banken idag och fixade Visa kort, så bort med mitt electron!

Sov hos Sandra i igår till idag, det vra riktigt trevligt och mysigt! Igår så åkte vi med Vivi och kikade på chihuahua valpisar. Och fyfan vad söta dom är! Det går inte att beskriva, man måste se dom för att fatta!!! Hahah ;) 13 små bebisar mös vi med!

Det var det! ;) ♥


Bild på tatueringen!

Ja här kommer den efterlängtade bilden ;) haha... Är riktigt nöjd med tatueringen, sitter på ett as snyggt ställe och så vart den så bra gjord också! I love it!
Den sitter alltså på revbenen och jag gjorde den på Finest tattoo :)

Det är inte så jätte bra bild, men man ser ju i alla fall vad det är ;)
Tatuering nummer 3!


Nr 3

Jahap, nu vart tatuering nummer 3 klar! Och jag är så jävla nöjd :D Det gjorde ont som fan, men helt klart värt smärtan måste jag säga!!! ;D Gjorde den igår efter att jag mötte Jonna vid centralen, så jag var inte på praktiken igår med andra ord. Jag sjukanmälde mig och idag också, haha. Men i morgon ska jag dit, kämpa på med att galja kläder och larma!!!! :) haha Kommer lägga upp en bild på tatueringen ikväll så fort Fanny kommer hem, behöver låna hennes kamera ;)

Praktik

Japp, det blir praktik för min del idag. Ska praktisera på Cubus, så jag hoppas att det blir kul och att jag kommer trivas.... Ska nämligen vara hos dom åtta veckor. Nu ska jag äta frukost innan jag ska kila till bussen, kommer hem kl 6 i kväll... ;)

mums

Sitter och kikar lite på kläder som jag mycket gärna vill ha!

Från NELLY

One Shoulder Lace Dress SEK 379, John Zack - NELLY.COM

Allegra SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Carrie SEK 699, Jarlo - NELLY.COM


Tänkte visa vad jag ville ha från H&M också, men haha. Fattade inte hur man gjorde så blev bara från Nelly... haha



I blame my sister!

Jag har vart ett stort fan av Justin Bieber nu ett tag! Och jag skyller helt på min käre syster, gick in på hennes blogg en gång för typ as länge sen. Och så klickade jag på youtube-klippet hon hade lagt upp där och så fastnade jag på en gång! Han är riktigt grym ;) haha




Ändring

Kände att jag behövde ändra lite på designen och grejer, så jag gjorde det ;)
Inget speciellt, jag gillar när det ser ganska enkelt ut :) Så resultatet blev såhär!
Tycker det var riktigt fint faktiskt :)

Söndag och regn

Jahap, då var det söndag igen.. En tråkig söndag och så regnar det, jag tänkte ta en lång promenad med Pampas idag, men det är jag inte så sugen på längre.. Så jag ska nog försöka hitta en film att kika på! :)
Eller så ska jag gå ut och fixa köket ute hos min bror och mig. Någon korkad råkade ju göra skåpet upp och ner, så nu måste man ta ut dom där sakerna som låderna ska sitta på........ suck............


Pampas förra vintern :)

Katy Perrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry



En stor favorit just nu! Så jäkla bra drag när det är bra bas ;)

klassfest/träff

Hello! :)

Igår så var det klassfest på O'learys i Haninge. Det var faktiskt riktigt jävla kul! Jag trodde det skulle bli stelt och pinsamt (eftersom jag gick med dom i 6-års och sen halva 1:an). Men nä, det var super trevligt och as kul att träffa alla igen :D

Sen snackade jag med Lukas, Linus och Martin och dom ska til Kos samtidigt som vi tjejer och bo på samma hotell! Haha, as kul :D Och dom kanske skulle bli 15 st också :O Så det blir party for hela slanten ;)

Det togs inga bilder, eller jo. En tjej gjorde det men henne har jag inte på facebook. Så om några bilder kanske dyker upp så kanske jag tar en eller två (A)

men fyyyyy

Nu sitter jag här ensam i datasalen. Väntar på Frida som borde komma vilken minut som helst..
Blää, vilken dålig morgon! Tvingar mig upp för att inte komma försent och så kommer jag till skolan och ingen i UF gruppen är här, så har suttit här själv från halv 9 nu.. Det suger och nu ska jag gå. Hej då!



P.S Jag vill ha somar nu!


2011

Ja, nu jävlar var det länge sen! Haha..
Men nu har jag absolut inget att göra och det är lördag. Jag kunde ha valt att gå ut med Frida, Fia och Fanny. Menjag ska på klassfest på O'learys den 14:e, så jag måste spara! haha..... Ska bli spännande att gå på klassträff faktiskt, har inte träffat några sen 1:an. Så det är AS lång tid och mycket har förändrats om man kikar på fejjan ;)

Har kikat på DH säsong 5 hela dagen, och snart ska jag se om jag hittar några avsnitt från säsong 6. Riktigt jävla spännande! See ya!

RSS 2.0