Min bebis är hemma! :)

Yes, nu är han hemma! Min lilla stjärtgosse :) Han attackerade mig med pussar när han kom, den charmören!

Men nu är det söndag och planer inför veckan börjar. Fast min vecka nu är fullbokad! Jag har något att göra någonting att göra hela veckan!! :O

Måndag: Sola +Teorilektion
Tisdag: Hundkurs med Pampis
Onsdag: Teorilektion (jag fyller år!!)
Torsdag: Äta ute med några kompisar :)
Fredag: Jonna, Jesper, Hanna och Linus kommer. Och sen kommer alla släktingar hit och firar mig och Daniel.
Lördag: Kompisar kommer hit och firar mig och Daniel! :)
Söndag: Jonna och co åker hem. Sen blir det väl att städa lite och sånt.

Så jag har fullt upp :) Sen ska jag försöka sola en gång till innan fredag, så jag kanske kan få vara lite brun på min fest! haha

Frida Waage är min bästa vän!

ny design

Ny design igen då. Men nu ser det mycket bättre ut än innan. Designen såg ju helt fucked up, så bute tema och skit. Men nu får den vara såhär tills vidare! :)

Är grymt sugen på Kina mat! Har skickat sms till pappa och bett dom köpa med sig det hem när dom kommer. Men dom är tydligen hemma klockan 9, men det skiter jag i! Vill HA min kina mat.

song

Ääh, lite party låtar då. Ska ju fira mig och Danneman i helgen, så taggar till med lite songs :D


Now you see it - Pitbull ft. Honorebel


Stamp on the ground - Italobrothers


Scatman - Mark OH vs scatman

3 st i alla fall. Lägger in fler låtar senare, närmare helgen! :)

OBS!! Låtarna blir mycket grymare om man har bra bas!!

jisses

Åh jisses, måste börja ta tag i det här att träna ordentligt! Gick ut på promenad och var ute i 1 timme och 10 min + att jag gick snabbt också!!  Men vafan, funderar i alla fall på att ta samma runda varje söndag + simma med Amanda och kanske Frida 1 gång i veckan. Vi ska bara ta tag i det någon dag! ;) haha

Men nu ropar duschen på mig, måste kila!

wrap

Funderar på att ta en lång promenad snart. Sätta in hörlurar i öronen och bara gå nånstans, rensa tankarna lite. Det vore faktiskt ganska skönt! Det blir nog så :) Hare bra.

vafan'!

Ah, nu ser jag att det är någon fel på designen också. Elle det kanske inte är så när man kollar från andra datorer, men med min dumburk så ser det helt fucked up ut. Men jag orkar inte fixa det och jag orkar inte med någonting just nu! Ska kolla på film eller så ska jag gå och lägga mig.

Go'natt

Yes, är hemma nu. Skulle sovit hos Sandra hela helgen, men det var inte riktigt så. Ville verkligen hem och sova och känna det sköna på morgonen när man vaknar upp i sin egna säng, det är så jäkla skönt!! :O
Men det vart väldigt mycket missförstånd, så ah. Kanske berättar nångång. Men troligtvis inte..

Nu ska jag i alla fall gå och sova. Kanske berättar mer imorrn om helgen och så!

cheese

Oh no, jag kommer att bli/börjar att bli en sånhär som bloggar så fort jag får tråkigt. Alltså en stor fet jävla blogg nörd. Skriver ju liksom inget vettigt heller! haha..

Har i alla fall gjort klart personlig försäljning uppgifterna, så det är skönt. Har inge betyg i det, eller hon viste inte om hon skulle sätta ig eller g på mig. Men nu fick jag en nystart, så om jag lämnar in alla uppgifter och gör det som ska göras underlektionerna så kommer jag få g! Såååå keep working!


En bild på mig och Frida från i somras, gillar den här bilden jätte mycket!
Ska faktiskt hänga upp den på min vägg i mitt nya rum sen.


helloooo

Okej, jag ger upp med designen nu.
Fattar inte hur jag ska få så det blir svart över headern också?! Det är ju bara blått/vitt ^^
Sen så råkade jag göra så att menyn också fick bakgrunds färgen svart, men det kommer jag inte ihåg hur man gjorde.. Så det får vara så nu ^^

Önskelista!

Nu äre så att några har frågat vad jag önskar mig när jag fyller år, så här kommer en lista helt enkelt! :) Θ

  • Underkläder från H&M
  • Lackleggins
  • En parfym, fins någon Escada som luktar skit gott
  • Smycken - armband, halsband, örhängen

Jag vill INTE ha en sexleksak, bara så ni vet. OM det skulle vara något sånt (för att ingen har bättre fantasi;)), så skulle det vara typ som den jag redan har. Alltså ingen dildo! haha

Det är det jag kommer på nu, fast så klart finns det lite andra saker på önskelistan som mina släktingar får (A) haha
tänkte vara så effektiv och lägga in bild på allt, men jag orkade fan inte!




one more

oj oj, nu har vi förökat oss här ute i bloggvärlden! haha.
Sandra har fixat blogg nu också, så nu är vi 5 st. Haha, undrar om vi kan få fler som bloggar? :O Nä, eller vet inte. Fast alla uppdaterar mer eller mindre, Ida gör det minst! skärpning. Behöver något att läsa liksom, hehe.

Men nog om det ;)
Idag då, vaknade och kollade om bussen gick från Dalarö och dset gjorde den.. Så jag och Frida åkte upp till handen och stod vi där ett tag och disskuterade om vi skulle gå tillbaka till bussen eller om vi skulle till skolan.
Vi bestämde att vi skulle gå på bio och se "snabba cash", men den började inte förens klockan 12.10 typ. Så vi sket i det och åkte och åt pizza istället och sen köpte jag en till BH från H&M. :)

eeh arg som fan

Okej, alltså jag kollade nyss på den här videon när det där jävla kukhuvdet kastar ner den där hunden från bron! Vafan tänker han med? Arslet tydligen eller nä. Han tänker med ingenting. Jag vill hoppa in i den dära jävla filmen och slå ner han, sparka han så att han inte kan andas, sparka in hans fula ansikte, kasta ner allt han älskar (om han ens kan det) från en bro och göra så att dom dör till slut!
+ att det inte var hans hund, det var grannes! Och han gjorde det tydligen för att hunden jagat hans mammas höns. Men vem FAN BRYR SIG OM NÅGRA ÄCKLIGA HÖNS!!! INGEN!!!

Och han fick bara 8 månader i fängelset! Då hoppas jag på att han betelade jääääääävligt mycket pengar till gamlingen! IDIOT!!

Alltså jag är så arg nu! Den där videon har förstört min kväll.
Hunden dog tydligen efter 1 vecka.. Och han gamlingen som ägde hunden borde fan slå ner hans (som kastade ner hunden) mamma! Det är för fan samma sak! Helvtes jävla skithög!!

Det var det!

sommar nu, ja tack

Den här låten är å¨min topp 5 lista ;D
Tänker bara på sommar när jag hör den här! Typ åka båt eller istter på en härlig ö med sina underbara vänner!


stjärt pill

Jahap, nu har jag städat hela rummet + dammat och bäddat rent i sängen. Tummen upp för det.
Hjälpt Fanny att rensat hennes garderob
Och Teori läxan! Fan vad jag är bra!

Och nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, ska ju på teorilektion vid 6.

Kul att snön kommer igen, eller snöKAOSET. Fyfan, jag har tröttnat på snön nu, bort bort BORT!

Om 1 vecka fyller jag 18! :D

låååång text

Kom precis från bastun och har smöjt in mig och satt på mig en stor t-shirt. Och nu tänker jag skriva av mig lite, vet inte om det blir långt eller inte. Men skit samma, läs om du vill.

Det kanske är lite fånigt, men ibland kan jag känna att jag är bortglömd eller att jag inte räcker till. Och det har känst så mer och mer dom här 2 veckorna. Det beror ju inte på alla mina nära kompisar, utan bara en.. En liten människa som kan få mig att känna mig dålig, bortglömd.
Jag försöker vara gullig och skriver massa fina saker som en vän vill höra, och den personen svarar. Men sen så några dagar senare så har den skrivit nästan likadant som jag skrev till den, fast till sina andra kompisar. Det är jäkligt fånigt och egoistiskt, och jag tror de flesta har känt så faktiskt, men ibland vill jag faktiskt själv få känna att det är jag som är speciell, eller i alla fall har ett plats i dens hjärta.

Typ som ett fint sms från någon där det står hur mycket han/hon älskar mig osv, det kan betyda så mycket för mig (även fast jag inte alltid svara). Men det får mig att känna mig bra, att jag duger åt någon. Kedjebrev är inte något jag bryr mig om, det är bara skit. Fast det kan ju vara gulligt att få något sånt, men men.

Sen vet jag att man kanske kan få dåligt samvete eller något om man bara säger något till en vän och inte till någon annan som står lika nära. Men man kan ju faktiskt tänka på att en av dom kanske vill få känna sig speciell för den peronen som berättade att den t ex älskade dig. Nu vare säkert ingen som fattade den förklaringen, men skit samma. Ni får försöka fatta!

Och sen kommer det här med pojk-/flickvän biten, vistt jag fattar om man precis träffats och man är nykära bla bla. Men dina kompisar då? Du vet dom som bryr sig om dig, vill ha dig med dom, vill dela allt med dig. Jag brukar inte ta åt mig så mycket om någon vill umgås med sin pojk-/flickvän, det är just bara den här personen.

Sen vi började umgås har det liksom alltid vart vi, alltid. När jag är med henne (det var så i alla fall förut) så kände jag att jag dög, att det var någon som ville vara med mig även fast jag gjort något jävligt taskigt. Hon har ju liksom alltid ställt upp för mig. Men nu? Typ existerar jag bara när jag ibland är med henne, vilket inte är så ofta. Jag känner mig övergiven..
 
Jag skulle nästan kunna säga att jag känner mig nästan bättre när jag är med hennes mamma. Hon tittar inte konstigt på mig när jag berättar saker som är lite underliga/jävligt korkade och jag vet att du brukar alltid höja ditt ena ögonbryn högre upp och den blicken. Jag känner mig så fruktansvärt dålig, när du kollar på mig sådär. Det är typ "va?! Är du dum i hela huvudet?". Men din mamma lyssnar i alla fall på mig, det gör du också. Men hon tittar inte konstigt påmig bara, antar att det är det som spelar stor roll.

Det var det och en grej bara; Jag älskar alla mina kompisar ♥
Även fast jag kanske inte är så bra på att visa det, men alla har något unikt inom sig.

Nytt inlägg

Jahap, kul att jag typ är sjuk.. Har så jävla ont i magen, skit också. Fast jag ville ju bli sjuk så jag kunde få sova ut på dagarna, men jag känner att jag missar så jäkla mycket! Var hemma idag, för att jag hade ont i magen igår kväll och imorse. Fast nu börjar det kännas bättre! Men ibland får jag typ spya smak i munnen och skit ont i huvudet. Så hade tänkt att gå och basta och få ur mig all skit (bakterierna) ahhaha.

I söndags var jag med Sandra föresten, det var faktiskt skönt. Det var skönt att bara ta det lungt och bara vara där, så tack för det Sandra! :)

Och igår hade vi bara svenska, så jag var typ i skolan i 1 timme (om inte mindre) haha, men åkte till handen och mötte pappa och Fanny, jag sprang in på H&M och köpte ett par trosor och 2 bh:ar sen vart det McDonalds!
Tog den där Elmaco eller vafan den heter, man får typ krydda till pommes. Jäkligt god faktiskt, men lite stark. haha

Jaja, ska ut och sätta på bastun. Ska se om jag hinner bli klar innan Paradise hotel börjar!

åh jisses!

Okej, börjar med att säga att det finns 2-3 personer jag vill slå till riktigt jävla hårt! Känner dom inte, men vet vilka det är. haha. Bad girl!

SKit i det, jävla skitungar. USCH

Men igår hade jag skit kul på Sofie's "fjortisfest" (som någong kallar det), men vafan? Alltså när man är taggad, full och typ är med sina bästaste kompisar osv, vem fan bryr sig? Någon annan jäkligt "snygg" tjej kommer där och snackar skit. Hon vet helt enkelt inte hur man släpper loss då, tråkiga kärring.
Alla bilder ligger i alla fall uppe på facebook och jag har typ int avtaggat någon! Jag tänker liksom "äh, skit samma, kan bjuda på mig själv" hahaha. Tycker jag att alla borde ha gjort, fegisar :D

Nu ska jag logga in på facebook igen och kika om någon kommenterat!

PEACE AND LOVE ♣

wobilobi

Okej, väntar på Gusten nu. För typ 20 min sen sa han "Jag kommer om 5-10 min" haha.. Då hade jag precis kommit ut från duschen, så jag skyndade mig som satan! Och nu för att jag stressade så mycket är jag typ svettig nu! hahahah ;D

Juste, måste förbi Amanda först också :) Hämta DH säsong 1 :)

Jaja, vid 4 ska vi åka till Frida och typ fixa oss. Sen kommer väl några till och så äter vi middag hos Frida :) Sen bär det av till Tullhuset :D

Men nu ska jag kila igen, Gusten kommer väl snart :P

turn it up dj

Wei, idag är det Sofies fest :D Är så sugen på att se hur fula alla kommer vara! Hahah, men taggad också!

Idag hade jag tänkt att blogga, men när jag kom hem från skolan så typ kollade jag lite på girls of the playboy (gamla avsnitt, med Bridget, Kendra och Holly) och sen på Kendra, men sen somnade jag :O Somnade vi 2, ungefär och sen vaknade jag vid 5-6 igen. Spelade spel med Fanny ett tag och sen gick jag ner och kollade på Twilight. Älskar den filmen! Men somnade då nångång vid slutet, sen när jag vaknade fattade jag inte att jag hade somnat! Läskigt. ahah

Jaja, ska kila. Kanske skriver lite senare innan jag pyser till Frida :)

I have a dream

Jahap, då har den här veckan också snart gått. Bara jag som tycker veckorna går riktigt fort nu för tiden?
Jaja, idag då. Kom i tid till skolan efter många om och men (eller hur man säger) och så hade vi bara handel. Men jag och Fridis gjorde inte ett skit, satt vi datan - kollade coola bloggar, kikade på hundar osv. Sen möte vi Amanda så åkte hon med oss och åt pankisar och sen slutade vi (hade inge psykologi). Sen åkte vi till buterix, Amanda skulle fixa lite saker. Sen H&M och sen hem.

När jag kom hem kikade jag på Mamma mia, skrev säkert det i det andra inlägget.

Och snart ska jag basta :)
Gud vad skönt! Behöver få slappna av riktigt ordentligt. Kommer säkert gå och lägga mig direkt efter för jag blir alltid så jävla trött efter bastu.. hehe

lay you love on me

Blir så glad när jag kollar på Mamma mia, alltså filmen. Den är så härlig + att jag gillar alla låtar som är med också.

Här är i alla fall min favorit sång i filmen, bäst är ju när killarna kommer där i slutet. haha

Nedräkning

Har absolut ingenting att göra, borde igentligen ligga och sova nu.
Men tänkte skriva en liten nedräkning till saker som händer nu. Haha.

  • 14 dagar kvar tills jag fyller 18
  • 3 dagar kvar tills Sofie´s fest (somjag nu är taggad till igen, min käre vän Gusten ställde upp, haha)
  • 45 dagar tills Jonna fyller 20
  • 43 dagar kvar tills jag ska på kryssning med mamma, Daniel, Marie och Robin
  • 146 dagar kvar tills vi ska till Grekland, kos
  • 138 dagar kvar tills det är skolavslutning
  • 160 dagar tills The twilight saga: Eclispe kommer ut på bio
  • 40 dagar kvar tills the twilight saga: New moon kommer på DVD


Sen kommer jag inte på något mer + att det var jobbigt att räkna ut allt, hehe.
Go'natt


160 dagar

Det är bara 160 dagar kvar tills Eclipse kommer ut på bio :D Blev bara tvungen att säga det!


bild från google


gotta go my own way

Va var det jag sa? Att jag skulle somna där framför TV:n, vaknade nu 10 i 9 och var skit rädd att jag hade missat Paradise hotel! Haha, men det hade jag inte som tur va. Så jag tog en promenad med Pampis i 30 min!! Fyfan, det var läskigt.. Det är ju typ kolsvart här i skogstrakterna, eftersom lamporna i varenda korsning funkar inte!! Fyfan.

Jaja, nu ska jag kila. Paradise hotel börjar :D

början på ett inlägg, vilket problem

Alltså jag vet aldrig hur jag ska börja med ett inlägg. Ska man bara skriva "hej" eller börjar man typ direkt och skriver om sin dag typ? Haha..
Men jaja, får börja inläggen med ett hej. Ser säkert fint ut! Men då ser det så konstigt ut med rubriken. Usch, vilka problem "/ ahah

Hur har eran dag varit? Min har vart sådär. Från att ha varit uber taggad x 1000000, så är jag taggad minus 10000000000 typ. Antar att det är för att jag inte har pengar, så kan inte fixa dricka eller en present till henne än.. Sen måste jag fixa ett par jäkla brillor också, skit också. 
Jaja, jag löser det nog. Förhoppningsvis! 

Men annars har dagen vart bra, skola som vanligt och åkte jag hem. Var grymt taggad på att simma idag, men blev inge, Amanda är typ förkyld. Så vi ska se till att simma nästa torsdag. 

Och nu ska jag kika lite på Family gay, kommer säkert att somna. Men måste se till så att jag är vaken när det är Paradise hotel :D  


ego.


Lägger in en bild på mig också. Färgade ju håret när jag var hos Jonna på jullovet. Vet inte riktigt 100% vad jag tycker om håret, men när utväxten kommer så ska jag bleka håret. jag gilalr nog bättre att vara blond helt enkelt! :)


Sovdags nu va

Borde igentligen ligga och sova vid det här laget, men jag kan inte. Är inte ett dugg trött! Så skriver av mig lite då, det kanske hjälper om jag har tur.
Så just nu kikar jag på MTV med Daniel (är i hans rum) och kollar på fist of zen, skit mysko. dom gör massa äckliga saker, haha. Men kul att kika på ;D

Idag var jag och Daniel på teorilektion, den första. Från 6-8 på måndagar och onsdagar. Det verkar faktiskt inte så tråkigt. Har en ganska bra lärare tycker jag och alla som är med i gruppen är typ lika gamla som jag och Daniel.

I lördags var ju jag och Pampas hemma hos Gusten. Gusten och Doris kom och möte oss och sen gick vi in på deras grannes tomt så släpte jag lös Pampas för första gången, haha. det var lite läskigt om jag ska vara ärlig, har ju aldrig släppt han förut så. Men han tyckte det var skit kul, det såg man på han! :)

Och på lördag är det Sofies 18 årsfest :D Har dock inte fixat dricka, får se hur det löser sig. Just nu orkar jag inte.. :S Men det kommer väl.. Säkert försent, så det skiter sig. Men jaja, typiskt mig, haha

Jaja, nu ska jag kanske gå och lägga mig. Måste läsa "låt den rätte komma in", sen suger. Fyf*n vad tråkig den är, haha. Verkligen inte min typ av bok. Visst gilalr jag vampyrer och sånt, men inte den här boken! + att filmen typ suger också :O

Åter igen jaja, hej då!

que?

Usch vad jag är trött nu för tiden, jag kommer hem efter skolan. Sover typ tills det är middag också! Men det är skönt att få ta en powernap sådär lite på kvällskvisten ;)

Snart helg då, får se vad som händer. Några från klassen skulle på bio, men vet inte om jag kan följa med.. Är pank som en jäkla räka :O Så jag kanske ska fråga om Gusten vill på hunddejt med mig :) Alltså att jag tar med Pampis till Gusten så får pampi träffa Sickan och Doris. Tror nog att Pampis trycker det är kul, även fast Doris inte är så snäll mot han,jäkla surkärring, haha.
När jag endå snackar om hundar så kan jag meddela att jag ska på hundkurs med Pampas den 2 Februari (dagen innan min födelsedag), det blir kul. Hoppas jag, men jag vill inte gå själv. Så kanske ska försöka få med Daniel på det också!

Nu är resan bokad och klar!! :D
Den 16 Juni åker jag och min familj + Jonna till Grekland, Kos :D Fyfan vad skönt det ska bli! Vi har åkt till Grekland 2 gånger tidigare, först Kreta och sen Rhodos. Jag tyckte Rhodos var bäst för det var mer "party place" haha. Men det var finare också! Sen så älskar jag typ grekisk mat, så jävla gott!!

 


H*lvetes jäkla huvudvärk

Yes yes yes, Rami åkte ut ur Paradise hotel!!! hahaha, jätte fjantigt. Men enda sen han kom in i huset har jag hatat han ^^

Idag hade vi psykologi i skolan, det var fan piss tråkigt. Okej, det var första lektionen med det ämnet så det kanske blir roligare sen. Men nu var det skit tråkigt + att jag inte gilalr läraren som har det ämnet heller, han verkar skit skum.

Fick hem kläder från H&M idag :)  1 par skor, bikini överdel (underdelen kommer senare), klänning, en tunn tröja och en stor t-shirt som är lite som en klänning. 3 blåa saker vart det, har fastnat för blått jätte mycket nu, tycker det är skit snyggt!

Men nu ska jag ut med Pampas!

3 veckor och 2 dagar

Sen fyller jag 18!! :D

Då vare dags för skola igen då. Första dagen var idag, men den var ganska slapp och vi har ganska slappt schema också, så det är nog skönt :)

Har inte bloggat något under lovet typ för att jag åkte till Jonna den 27 dec och kom hem typ onsdags förra veckan (hade hemlängtan haha).  Sen har jag bara inte orkat.

Mitt nyår var i alla fall skit bra, först var vi hemma hos Jonna tills rakterna var smälda och sen gick vi hem till Dennis. Som var riktigt trevligt, han gillade jag :) Sen sov jag hemma hos..... ;P
Men jag hade i alla fall skit kul :D

Och nu är jag grymt taggad på Sofies 18-års fest :D Temat är sub kultur, jag och Gusten ska klä ut oss till hippies :)
TAGGAD SOM SATAN!!  Lägger in en låt som jag taggar till också :D

RSS 2.0