2 days!

Okej, det är julafton snart. Och jag har ingen bra känsla över det. Kommer bara bli besviken på julklapparna -.-' Typ, jag får skit några medans dom andra får fler än jag (haha, ja. Jag vet skit töntigt ;D) eller typ att jag bara får 1 grej jag har önskat mig och de andra klapparna är bara massa skit saker som jag får skämmas över. Det suger, jag kan nästan säga att jag hatar julen. Sorry. Det enda som är bra med det är maten, tack gode gud!

Men slut snackat om det, igår var jag ju i centrum och hon köpte de sista julklapparna :) Och sen efter middagen åkte jag hem till Nick där några var, sen efter ett tag gick jag och Gusten över till han och sen kom de andra. Hjälpte Gusten laga mat lite, kollade på film osv :) Ajuste, sen kom Nick och dom också, så satt dom och försökte spela typ :P

Och idag åkte jag hem till Gusten igen och vi kikade på film. Först på Green street holigans 2, den var ganska bra. Och sen såg vi på District 9, den var väl sådär. Fett seg, hända typ aldrig något. Men vi han aldrig se slutet, för Gusten och hans familj skulle på julbord ikväll. Jäkligt avis!!

Jaja, ska typ gå och lägga mig tror jag. Har ingenting att göra :P

3 dagar kvar!

Hej.

Har inte blivit så mycket bloggande nu, har inte orkat eller haft tid :P
Berättar lite snabbt om vad som hänt nu då innan jag ska till bussen mot centrum med Amanda.

Onsdag: Jullovet började :D Missade bussen så jag kom försent, kom till skolan och då vare att ta sig till kyrkan direkt. Satt där och lyssnade på sång och prat, skit boring. Men en tjej som sjöng var faktiskt jävligt bra :P
Åkte in till stan efter det med Frida, Fanny och Ellan, dom köpte typ julklappar och sen åkte vi hem.

Torsdag: Var bara hemma med mamma och pappa, eftersom mamma har tagit semester nu innan jul och pappa är sjuksriven för armen.

Fredag: Åkte hem till Gusten och där var en från hans skolan, Madicken.  Go och glad tjej, brukar inte tycka om  att träffa nya tjejer (för vissa är så jävla otrevliga och kollar snett osv), men hon var jäkligt trevligt :)

Lördag: Åkte hem till Max vid telefonplan, han firade typ att han 20. Det var trevligt! Sen på hemvägen var det en jävla idiot till kille som spydde rätt ut på gången i tunnelbanan på min + Fannys skor -.-' Helvete också.
Juste, Anna vart så jävla full! :D

Söndag: Vara hemma och tare lungt, satt vid datan typ hela dagen. Gick ut i andra huset och satte upp lite tak också.

Idag: Och nu ska jag möta upp Amanda för att ta oss till bussen :) Hon ska köpa lite julklappar typ. Så nu måste jag faktiskt nästan springa :P ahha..

Så hare bra!

SNART JULAFTON!!!!!


Måste bara

Måste bara slänga in en bild på Taylor Lautner, som är jäkligt snygg på denna bild!


Bild från www.twilightsweden.se

Rubrik

Okej, snön böjar bli lite jobbig nu. Imorse när jag gick till bussen så var inte vägen plogad. Så jag gick osm någon såndär som bor typ i Antarktis, typ 20 meter djup snö. Okej, det där var en rejäl överdrift, det kanske var minst (tyckter jag med mitt ögonmått) typ 10-20 cm djup  snö i alla fall. Fast jag är sämst på att uppskatta saker så ^^ haha

Skolan gick fort, hade bara en lektion idag. Och jag och Frida kämpade klart så vi gjorde klart personlig försöljnings uppgiften och sen gjordejag klart döda poeters sällskaps uppgiften också.
Sen efter det åkte vi hem, jag gick ner och kikade på TV. Åt lite chips och doppade i creme fresh. Haha, låter säkert skit vidrigt i era öron, men det är godare än det låter! Fast jag brukar ta gräddfil istället, men nu hade vi inte det. Så jag tog vad vi hade.

I alla fall, somande där framför TV. Kikade en 16 and pregnant sen somnade jag efter att jag la mig ner. Men jag vaknade till slutet då hon fick barnet och jag har blivit så jäkla blödig på sista tiden, så jag började grina typ -.-'
Själv har jag inge emot att jag skulle bli gravid, jag vill vara gravid och jag vill ha barn. MEN inte nu, haha. Lite för ung tycker jag! Men det vore mysigt! :P


Gravid Jessica Alba, som föröbrigt är typ jordens snyggaste
tjej. Tycker jag.

Bild från google.


So close, but so far away

We live and we learn to take one step at a time,
there's no need to rush, It's like learning to fly,
or falling in love, It's gonna happen and it's
supposed to happen and we, find the reasons why
One step at a time


You believe and you doubt
You're confused, you got it all figured out
Everything that you always wished for
Could be yours, should be yours, would be yours
If they only knew

God morgon solstråle!

Så står det på min mobil när larmet på klockan ringer 05.45. Måste hinna duscha, hehe. Men idag gick jag upp för tidigt, för fick ett sms av Frida att hon inte skulle hinna med bussen. Så det blir 08.30 istället.

Då tänkte jag liksom slänga in ett inlägg bara sådär lite snabbt innan jag ska äta frukost.

Igår då, söndag, så gjorde jag typ inte ett skit. Gick upp vid 10 ungefär och sen åt jag frukost samtisigt som jag kikade lite på mammas data och sen tog jag en promenad med Pampas och mamma.
Sen fixade jag och mamma båten, alltså täckte för den och det som skulle göras. Skit tråkigt.
Gick in och spelade spel på datan (a) haha. Jag tycker det är skit kul :P

ÅÅÅH, har ni sett all snö som fallit? :D Och det kommer mer!! Det snöade ju i lördags, men den var borta på söndag morgon :P Men nu är det tillbaka :D Härligt bra tajming till lovet (som är på onsdag).
Igentligen gillar jag inte vinter, men just snö tycker jag bara är mysigt så länge man är inne i värmen ^^

Ska kila! Puss

Lägg dags

Frida åkte hem för en stund sen, har haft en riktigt slapp kväll. Har inte orkat göra något speciellt. Så vi bastade och sen kikade vi på en film :)

Så nu ska jag ta bort mascara + borsta tänderna och sen krypa ner i min säng. Pampas ligger redan där och har mysit ner sig och tittar upp på mig ibland som att han säger "kom och lägg dig då". Haha, eller så äre bara jag som är typ as fjantig och tänker på åsnt :M hahah

Men men, Go' natt ♥

woow

Underbar lördag idag! :D
Jag har haft en sån underbar dag idag! :) Vaknade ungefär 10.00, åt frukost och sen gjorde jag mig i ordning och så åkte vi till Hund 2009 :D Det var faktiskt jäkligt kul där. Se massa hundar som var typ hur söta som helst stora som små. Och mamma har bestämt sig för om vi ska skaffa en till hund blir det en långhårig chihuahua, tik. Som ska heta Marina, mamma tyckte det vore skit kul eftersom vi redan har Pampas, så blire liksom Pampas & Marina.. :P hehe.. Den där tanten har humor.
Men det blir nog i alla fall minst om 1 år vi skaffar en till hund :)
Långhårig chihuahua valp. När jag och Sandra var hos någon dom kände
som hade fått valpar. Dom var hur söta som helst och man ville ju
aldrig åka därifrån.. ^^

Sen åkte vi hem och hämtade Danneman och sen åt vi kina mat på Poseidon, så jävla gott det är där :P Finns inge goare kina mat :O

Sen igår vare skit mysigt, jag och Frida åkte hem till Anna och så hyrde vi film, köpte chips och läsk och hade typ tjejkväll :) Sen kom Patrick förbi med två kompisar, så kikade dom med oss. Minns inte riktigt vad det var för filmer, men dom var bra. Någon Komedi tror jag :P

Sen får vi se vad som händer ikväll :)



blabla

Blir ett snabbt inlägg idag :)

I skolan idag var det luciatåg. 1:orna sjöng typ "egna" låtar med med samma melodi som de vanliga jullåtarna. Sen började en tjej att rapa :O Det var... specielt....

Sen så var det handel, gjorde en ritning på hur vårat showroom ska se ut för företaget. haha. Gick bra. Sen var det lunch och sen hade vi typ "göra klart uppgift" lektion, men vi satt och spelade tjejspel på www.coolaspel.se ;) hahaha..

Och sen träffade jag och Frida, Anna en stund. Sen åkte vi hem och nu har jag gjort mig ordning, ska hem till Anna strax. Får se vad det blir vi ska göra, typ fest eller kanske tjejkväll x) haha.

Måste kila, puss


Friday tomorrow

Imorgon är det fredag, wihoo! Fyfan vad skönt, behöver sova ordentligt x) ahaha. Inget speciellt händer för mig del, eller jo juste :D Jag, mamma och Fanny ska på hund 2009 i Älvsjö på lördag ;D Det kommer vara typ massa stånd där man kan köpa hundartiklar och massa utställningar :) Kommer komma massa hundar, åh. Jag har blivit helt hundgalen på sista tiden :O haha. Hund- och bebis galen. Hahha ^^

Dom här hundarna vill jag ha i alla fall! ;P
         
Tibetansk spaniel

  
                      Schäfer                              

                                         
Papillon, men har ju min lilla prisn redan :)  
                      

Rottweiler


Och en tysk dvärgspets.
Alla bilder är från google.



hahah, det var dom :D


Det var inge inlägg igår för jag var så jäkla seg. Tänkte att jag skulle skriva ett efter skolan, men jag gick upp och kikade på TV och då typ somnade jag. Och sen satt jag skit länge och skrev anteckningar till ett historia prov som vi fick ha med oss! Men jag och Frida delade upp det i två (A) Fast det jag skrev om var bara med en gång -.- Läste ca 20 sidor helt i onödan! Jag kunde liksom gått och lagt mig!! -.-
Men i alla fall, blir nog ett G- på provet ;D Nöjer mig med det, historia har aldrig varrt min starka sida..

Och nu när jag kom hem från skolan åt jag en liten pizza där nere och kikade på TV och sen somnade jag! Vaknade faktiskt för typ 15-20 min.. Fast jag behövde den dära lilla tuppisen, har vart tött hela dagen! Bara hoppas på att jag somnar i kväll sen ;)
Men måste kolla ikapp på paradise hotel, men varför gång jag kollar på det så stängs datan av helt plötsligt -.-' Skit irriterande :P haha, så får göra ett nytt försök. Men jag tror faktiskt att det kan vara för att den blir för varm.. Hm.. Får se :)

Bloggens första "dagens outfit"

Japp, rubriken säger det. Nu kommer bloggens första dagens outfit upp!


En jätte dyr tröja som jag inte tänker säga vart jag köpt den ifrån!
Den kostade i alla fall ca 800 kr!
NOT
Haha, den kommer från josefsson och kostade typ 199 eller 299 :D

Nu har jag lyckats!

Okej, nu känner jag mig skit duktig! Hehe, har lyckats med en grejer nu!! ler stolt*

  • Flytta menyn till vänster, itsället för höger
  • Lagt till en Ipod ;D Så om det är en låt ni tycks sakna (ni alla tusen läsare alltså). Säg till ;D
  • Lagt till en egen signatur!

Känner mig stolt över mig själv att jag lyckats! Haha.
Kunde lägga till en "slide show" med bilder från bloggen. Men tänkte att det kanske skulle bli lite för mycket om man har en Ipod där mitt i allt också. Blir typ för klottrigt.. :P

Ajuste, den där sidan Amanda sa. Den fattade jag inte ett skit av :P Så jag fixade allt från www.designadinblogg.se håller mig till det som är enkelet ;)

 


Börjar bli riktigt trött på de här rubrikerna..

Hej ♥

Ja, helt som rubriken säger. Börjar bli riktigt jobbigt, man måste ju alltid komma på något och jag med så bra fanasi eller vad det är man ska. Så går det inge vidare iaf ;P hahaha..

Känner mig på riktigt bra humör denna kväll! :) Kanske eftersom jag klippte mig idag och hon klippte inte så mycket för att det inte var så slitet. Så jag vart faktiskt nöjd för första gången! Hahaha..

Kan slänga in en bild på hur det ser ut bak ifrån sen om jag orkar/hinner. Är så helt inne i att försöka fixa den där jäkla headern på bloggen, haha. Så idag ska jag försöka efter att Amanda skrev den där hemsidan som hon kikar på. Jag kollade ju på www.ddb.se tror jag att det är, annar heter den www.designadinblogg.se. Så om det är någon suger skit, så kan nu ju testa er fram  :P Ajuste, den sidan Amanda sa var www.webbdesigna.se så det ska jag försöka med nu!

Hörs :D


Fixar och donar

Okej, har gett mig in på att försöka fixa en header nu. Men fattar inte hur jag ska få den större + bredare.
Känner mig helt IQ fiskmås :P
Men det här är det jag lyckats med hittils x) hahaha. Tyckte den var ganska söt iaf!

Och nu ska jag försöka få in youtube klipp också.

Blir ju riktigt stolt över mig själv (A) hahah. Känner mig jäklifr duktig nu ^^

Iaf Justin Bieber - one time  ;D


17 dagar kvar till julafton

Jahap, kära unika läsare som liggerpå circus 2-4 stycken!
Haha, tragiskt.. Men man blir ju lite nyfis vilka det är som läser :O Jag vet att Frida och Amanda gör det, så det är två. Sen har jag en gissning på att kanske kanske Ida och kanske Sandra läser? who knows?

Idag är det måndag då, 4 skoldagar kvar sen blire helg!
Men vet inte riktigt vad som händer. Glöggfest här hemma, så kom hit vetja! :D hahah ;)

Juste, hade utveckligsamtal idag. Fick bara massa uppgifter jag måste göra eftersom när jag gick i k*k Riksäpplet så gjorde vi aldrig klart A kurserna i Engelska, Svenska och Matte. Tror det bara var dom tre. Så nu ska jag läsa låt den rätte komma in. Är inte så jäkla taggad på det, eftersom både Frida och Amanda säger att den suger.. Men jag ska nog klara det! :D

Sen så äre bara 17 dagar kvar till julafton!!! Wiho! Fast jag vet inte riktigt om jag vill se vad jag ska få i julklapp :P Vet att jag kommer få presentkort på typ H&M eller Gina tricot och typ underkläder av mamma.. Boooooring, jag vill ju extrema grejer :D Coolt ska det va ;D

Nä, ska försöka mig på att göra en header, hahaha. Amanda förklarade lite snabbt, men fattade bara lite gran ^^ hahaha


Ett till inlägg då

Jag känner mig så härligt lycklig just nu. Vet inte riktigt varför. Men det lär ju bara hålla sig tills imorrn bitti när min väckar klocka ringer med låten lykke li - possibility, som för övrigt är jäkligt bra! Den är med i new moon ;D Bara för det lägger jag in en länk till youtube, för jag vet inte hur man gör såndär som alla andra kan. Att man ser hela videon eller bara en grej man trycker "play" på.. Får väl lära mig någon gång när jag orkar :M

Behövde skriva av mig lite nu efter att jag skrivit lite mer på "döda poeters sällskaps-grej", som ksulle in 25 september. Hehe, men har inte haft tid med allt riktigt ^^ Tror att jag nämnde i det förra inlägget att det skulle in innan jul iaf!

Här är en snubbe Jenny gillar (min lillasyster). Tycker väl han är sådär, lite söt är han väl ;P Haha, men han är väl typ max 14? hahahah.
men texten är ju ganska gullig märker jag nu när jag lyssnar på den :P hahah

http://www.youtube.com/watch?v=0-qQdw7Xpv4

Här är lykke li iaf! :)
http://www.youtube.com/watch?v=3yOp3AC9_9c&feature=related

Go natt typ :)


Då vare söndag igen då.

Hej korvstråganoff, eller hur det nu stavs.

Var hemma hos Erik och Ida igår, vi var några stycken där. Jag hade kul, vet inte om dom hade lika kul som jag. Kanske Frida och Anna, men det var vi som var mest taggade ^^ hehe.
Slog i tån också -.- Helevets jävla kuk dörrtröskel som ska vara för hög! Började blöda, gör det fortfarande! :O + så har jag inge plåster så jag har en jäkla pappersbit som sitter fast med vanligt tejp ^^
Men ska hem till Nick lite senare, så då tänkte jag sno plåster av han, eller fråga :)
Har faktiskt träffat han väldigt mycket den här veckan (eftersom vi inte träffas mycket, känns det mycket), men det var bara 3 gånger :P haha 

Skola imorrn, vilket jag inte är taggad på. Orkar inte med :S Måste liksom gå upp typ klockan 06.00 om jag ska duscha på morgonen. Och det suger som fan. Har så mycket som ska in innan jullovet börjar..

  • Naturkunskapsfrågor
  • Pedagogisk ledarskap
  • Översättnings grej i engelska
  • Praktisk marknadsföring
  • En projekt grej (tror jag ska in innan jul)

Det är det jag är ganska säker på som ska in. Så istället för att åka hem till Nick borde jag ju göra det där. Men jag orkar inte :'( Så jag skiter i det! För jag är en cool tjej :M


Nu ska jag äta iaf :)


Slänger in en bild på mina favorit tjejer just nu :) ♥
Speciellt hon i mitten, hon är nog den som jag har mest gemensamt
när det gäller tankar och sånt. det känns skönt, för jag berättar saker
för henne som jag inte säger till någon annan.




Sov dags snart va, men först..

Joo, hej det är bara bra. Tackar som frågar :D
Sånt jäkla tråkigt humör jag är på just nu ^^ Satt precis och skrattade åt att jag skrev "fis" till Frida på msn.. Herre gud, hur ska denna kväll sluta? :O -.-

Men har lite kul att berätta! Eller det tycker jag eftersom jag fick det ^^
Köpte först en tjocktröja som är typ fodrad innuti och sen två par trosor på H&M igår :) Ah juste, den där tjocktröjan har blivit min nya favorittröja! Den är helt underbar :O
Sen idag hämtade jag ett paket från H&M, har man stor blogg som jag får man hem gratis saker ;D hahaha, NOT. ;P
Nä, men iaf. Hade beställt en klänning typ, en cardigan (liten sak som mankan ha över klänningen. Riktigt fin), trosa, armband och sist en korsett. Inte för att jag vet när jag ska ha den, men jag tyckte den var så jäkla söt så x) hahah..

Nu ska jag i alla fall kika på Paradise hotel, ligger efter som bara den :O Måste hinna se lite innan kockan blir för mycket!!! Go natt


RSS 2.0