Packa packa packa...

Ligger i Idas säng och håller henne sällskap medans hon packar! Eftersom vi ska flytta till Östersund om mindre än två veckor!!! Är galet taggad och längtar så mycket :D

Snart ska vi i alla fall träffa Amanda, Frida och Anton. Det blir mysigt :)

2011-08-16

Gick inte så bra att få in några inlägg, men jag har inte orkat och inte suttit vid datan. Så har inte haft tid och sen har jag gjort lite andra grejer.. Som jag ska fortsätta med nu, så ska in till mig och ta telefonen och ringa ringa ringa några samtal today! Blev riktigt stolt över mig själv när jag ringde förra gången fera stycken faktiskt, haha. Vuxen poäng till mig.

Men nu ska jag kila, see yaaaaaaaa!


2011-08-15

Tänkte skriva ett kort litet inlägg medans jag väntar på bussen.

I fredags var jag hos Frida och åt middag med Frida och Sofie, det vart carbonara.. Haha, mums. Vi spelade lite sällskapsspel och kort, kul var det :)

I lördags åkte jag och Ida in till hennes pappa i stan för att äta middag och föra innan vi gick ut, drog till sommar som planerat. Och det vart en awesome kväll! Har inte vart på Sommar förut, men det var ett bra ställe tycker jag. Ingen otrevlig människa stötte jag på (tack och lov) och ja, det var en perfekt utekväll ;) Dit ska jag försöka gå igen innan sommarn är slut!


Bild från i lördags


AVICII - Fade into darkness



AWESOME

Long time no see..

Det har ju vart sommar!!! Därför jag inte har skrivit något här i super bloggen.
Vet itne vad jag ska skriva, haha. Men ska se om jag kan börja uppdatera lite mer nu när hösten är på väg..
Söker jobb nu så att jag kan börja handla kläder igen och planera utomlands resor!! Haha... HAr vart pank hela sommarn, och fy vad tråkigt jag har haft. Men måste tack Ida, Jonna och Sandra som häjlpt mig lite på traven! Lovar att jag ska gottgöra er, det kan ni skriva upp!

Nu ska jag gå ner och kanske ta ut hunden min och sen kolla på film eller något. See ya!

(Ska lägga upp en as bra låt, vänta bara)

RSS 2.0