Måndag

Jaha, en helt strålande dag idag! Började med att jag och Frida tog halv 9 bussen till Gullmars. Sen hade vi bara 2 lektioner idag, men de var långa tyvärr. Men dom gick fort som tur var! :)
Sen åkte jag och Frida till Haninge och kika + spanade runt ;D hehe. Sen gick vi till pappas jobb och åkte med han hem, körde hem Frida. Wiho och sen hämtade jag och pappa ett paket från H&M och ett från ellos. Från H&M vart det 1 kofta och 1 klänning, sen från ellos vart det bara två par strumpbyxor. :)

Imorgon ska vi till postmuseét med skolan, kul kul. Ska läsa en text om något först, så det blir nog innan jag somnar i kväll.
Sen åker vi tillbaka till skolan för att plugga matte (Y) Toppen bra!

Nu ska jag nog ta bort mascaran och sen borsta tänder så att jag kan sova snart, go natt!

Första inlägget då!

Okej, börjar med att säga att min blogg kommer vara tråkig. Men det kommer inte göra något, för ingen kommer endå att läsa den ;) Kanske någon kär liten vän som ställer upp på den fronten (om jag har tur).
Kommer typ skriva väldigt sällan, känner på mig att det inte kommer gå så bra att uppdatera den här bloggen.

Berättar lite om helgen som vart nu.
Fredag: Tog jag halv 9 bussen till skolan med Frida, var där kanske i 10-15 min? Sen gick vi och åt och sen åkte vi hem. Åkte med henne hem, pappa kom och lämnade lilla Pampas. Sen så gjorde vi inte ett sk*t, vi hade en varsin dator och satt och kikade runt ;)
Sen vid 8 kom Jonna hem till Frida och så åt vi middag och drack lite gott (A) Och sen kom Amanda dit också. Så det var en jäkligt trevligt fredags kväll, även om jag var riktigt taggad på fest. haha.

Lördag: Mamma fyllde 40 år. Så på dagen hjälpte jag och Jonna till med mat och sånt och sen kom gästerna. Och ja, man får ju höra en och annan historia av dom vuxna ;) Men kul var det! :)

Söndag: Vaknade ganska tidigt, ganska skönt faktiskt. Åt frukost, slappade lite och sen gjorde vi (jag & Jonna) oss iordning. Sen fick vi skjuss av min morbror upp till haninge, eftersom vi skulle in till stan. Sen när vi var framme gick vi runt och kikade lite, Jonna bjöd på mat och en väska (fast den ska jag betala sen).
Och nu sitter jag här och gör mig redo för min 4:e skoldag i den nya skolan.

Nu blir det nog lite te och mackor. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0